Időgazdálkodás

Kompetencia felmérés magánszemélyek és szervezetek részére

Kitölthető teszt ITT.


Cél

Az önismeret fejlesztése időgazdálkodási teszt alapján készített időgazdálkodási kompetencia térkép segítségével. A felmért személynél értékelni, hogy mennyire hatékony a saját feladatok elvégzésének hatékony ütemezése, a rendelkezésre álló teljesítési időhöz igazítása, a feladatok határidőre történő teljesítése.


Célcsoport

Magánszemélyek, pályaválasztás előtt álló fiatal felnőttek, fejlődni akaró munkavállalók, akik szeretnék megismerni saját időgazdálkodási kompetenciájukat, illetve munkáltatók, akik szeretnék fejleszteni munkavállalóik időgazdálkodását.


Megrendelő

Magánszemély vagy munkáltató.


Tartalma és folyamata

A kérdőív 10 kérdést/állítást tartalmaz. A résztvevőnek egyes állításokról kell eldöntenie, hogy az Mindig igaz (mindig így tette/tenné), illetve a skála másik végpontja Soha nem igaz (soha nem tette/tenné így) között a választása hol helyezkedik el.

A kompetencia-felmérés elkészítésének lépései:

  • tesztek írásos vagy online kitöltése,
  • a felmérés %-os eredményeit a résztvevő megkapja,
  • az érdeklődők részletes kompetencia térképet is kapnak.
  • igény esetén személyes konzultáció a kompetencia teszt kiértékelésével kapcsolatban.
  • egyéni jelentkezés alapján részt vehet kompetenciafejlesztési programjainkon.

A kérdőívek kitöltésének időigénye cca. 5-10 perc.


Eredménye

Az időgazdálkodási kompetencia felmérésnek és értékelésnek köszönhetően meghatározható, hogy személyenként milyen időgazdálkodási hatékonyságot javító fejlesztésekre van szükség.


Díja

Az Időgazdálkodás kompetenciamérés díjtalan. Egyéni konzultáció lehetőségét 5.000 Ft Bruttó összegért biztosítjuk, cca 30 percben.