Kommunikáció

Kompetencia felmérés magánszemélyek és szervezetek részére

Kitölthető teszt ITT.


Cél

Az önismeret fejlesztése Kommunikációs teszt alapján készített kommunikáció kompetencia térkép segítségével. Értékelésre kerül, hogy a felmért személy információ „adóként” képes-e saját álláspontját érthetően bemutatni, tartózkodik-e a hosszú, vagy félreérthető megfogalmazásoktól. Minden esetben ellenőrzi-e, hogy a másik fél azonos módon értelmezi a közölt tartalmat, azaz világossá válik-e a „vevő” számára, hogy mi a közölni kívánt tartalom és annak célja. „Vevőként” törekszik-e arra, hogy pontosító kérdésekkel és összegzéssel tisztázza a hallott tartalmakat a verbális és non-verbális kommunikációja segíti-e egymást.


Célcsoport

Magánszemélyek, pályaválasztás előtt álló fiatal felnőttek, fejlődni akaró munkavállalók, akik szeretnék megismerni saját kommunikációs kompetenciájukat, illetve munkáltatók, akik szeretnék fejleszteni munkavállalóik kommunikációját.


Megrendelő

Magánszemély vagy munkáltató.


Tartalma és folyamata

A kérdőív 15 kérdést/állítást tartalmaz. A résztvevőnek egyes állításokról kell eldöntenie, hogy az Mindig igaz (mindig így tette/tenné), illetve a skála másik végpontja Soha nem igaz (soha nem tette/tenné így) között a választása hol helyezkedik el.

A kompetencia-felmérés elkészítésének lépései:

  • tesztek írásos vagy online kitöltése,
  • a felmérés %-os eredményeit a résztvevő megkapja,
  • az érdeklődők részletes kompetencia térképet is kapnak.
  • igény esetén személyes konzultáció a kompetencia teszt kiértékelésével kapcsolatban.
  • egyéni jelentkezés alapján részt vehet kompetenciafejlesztési programjainkon.

A kérdőívek kitöltésének időigénye cca. 1,5 óra


Eredménye

A kommunikációs kompetencia felmérésnek és értékelésnek köszönhetően meghatározható, hogy személyenként milyen a kommunikáció hatékonyságát javító fejlesztésekre van szükség.


Díja

A Kommunikáció kompetenciamérés díjtalan. Egyéni konzultáció lehetőségét 5000 Ft Bruttó összegért biztosítjuk, cca 30 percben.

További Információt kérhető a www.alljasarkadra.hu weboldalon vagy az enterprogram@enterprogram.hu e-mail címen.