GYAKORLATI TUDÁS VÁLLALKOZÁSOKNAK

Az egyetlen fenntartható előny versenytársaiddal szemben az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők” (Arie De Geus, a Royal Dutsch / Shell Stratégiai vezetője)

Tisztelt régi és új Partnerünk!

A MULTIBRIDGE Kft. magyar tulajdonú Kkv, a MULTIVEZETŐ™ módszer kizárólagos tulajdonosa. Saját fejlesztésű know how-ra építjük a tevékenységünket. Munkatársaimmal már 25 éve vállalkozásokat segítünk felsőoktatási intézmények és a Multibridge Akadémia keretei között.

Kiváló szakmai tudással és tisztességgel, de legfőképp alázattal végezzük a munkánkat, mert Partnereink sikerének részese akarunk és tudunk lenni.

Csak akkor fizet a partnerünk, ha elégedett, és csak akkor kezdjük el a munkát, ha megmutathattuk, hogy a módszertanunk bevételnövekedést vagy hatékonyság növekedést eredményez (ha ezek a feltételek nem állnak fenn, lebeszéljük a partnert a megrendelésről és a szervezetfejlesztésről).

Ez(eke)t tekintjük kötelező alapnak!

Megtisztelő figyelmébe ajánlom:

  1. Egynapos képzések a munkahelyen.
  2. A cég igényeihez alakított képzések (tematika, hely, idő, technikai feltételek).
  3. Az érzelmi és hajlandósági kompetenciák (soft skill) mérése és fejlesztése, amely alapja lehet munkaerő kiválasztásnak, munkaköri illesztésnek, céges képzési stratégia megalkotásnak és szervezetfejlesztésnek.

Mitől egyedi az ajánlatunk:

Elégedettségi garanciát vállalunk a képzéseinkre. Amennyiben a megrendelő vállalkozás vagy a résztvevő elégedetlen a képzéssel vagy a képzés eredményével, visszafizetjük a képzési díjat!

Döntsünk közösen, megéri-e Önöknek a képzést finanszírozni.

Amennyiben a cég igényei és szükségletei alapján az adott képzésre nincs szüksége (mert kimutatható módon nem javítja a hatékonyságot, vagy nem növeli a bevételt), munkatársunk nem tanácsolja Önöknek a képzést.

Térítésmentesen elérhető exkluzív tartalmak:

 

A következő képzéseket elsősorban cégeknek ajánljuk. Az egyes képzéseknél megadott paraméterek irányadók, minden esetben egyedi, cégre szabott ajánlatot teszünk.

HOGY SIKEREINEK RÉSZE LEHESSÜNK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Köszönettel:

dr. Tóth Gábor

GYAKORLATI TUDÁS VÁLLALKOZÁSOKNAK

 

"Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz" Henry Ford