Google a munkában, Google a mindennapokban

+ időmenedzsment

A Google nemcsak keresésre jó?

Tematika

Azoknak, akik szeretnének alaposabban megismerkedni az ezekben az alkalmazásokban rejlő lehetőségekkel, gondolkodnak egy költséghatékony vállalati levelező és tartalomkezelő rendszer bevezetésén.


Microsoft Excel

a táblázatkezelés alapjai kurzus

Agyadra mennek a táblázataikkal?

Tematika

A résztvevők megismerhetik a táblázatkezelés alapjait, megtanulhatják a kisebb terjedelmű táblázatokat megtervezni, létrehozni, módosítani, azon egyszerűbb műveleteket elvégezni, a diagramok készítését, az alapvető függvények használatát és a képletek létrehozását.


Microsoft Excel

haladó kurzus

Még mindig nem elég a táblázatokból?

Tematika

A résztvevők mélyebbre ható ismereteket szerezhetnek a programmal kapcsolatban, amely folyományaként olyan ismereteket szerezhet meg, ami segítségével a könnyebbé válhat a mindennapi táblázatkezelés.


Képszerkesztés alapjai

Adobe Photoshop programmal

Egy közös kép az idei Oscar nyertesekkel?

Tematika

Képzésünk ezekre a kérdésekre ad választ, majd ezt követően bevezeti a résztvevőket a program használatába, hogy Maguk is el tudjanak végezni az egyszerűbb képszerkesztési műveleteket.


Microsoft Excel PIVOT

felsőfokon képzés

Mit tud még ez az Excel?

Tematika

Hogyan kell előkészíteni egy adatforrást úgy, hogy abból PIVOT riport készülhessen, és képesek lesznek egyszerűbb és összetettebb kimutatások elkészítésére, formázására és menedzselésére. 


Microsoft Excel makró alapok

Unalmas  a kattintgatás? Ismétlődő feladatok automatizálása az Excelben

Tematika

A képzés során a résztvevők megismerhetik az Excelhez tartozó Visual Basic programot és a rögzített makró kódját megvizsgálva felismerik a lényeges pontokat, majd meg tudják változtatni a makrót úgy, hogy tetszőleges adatokkal is mindig helyesen működjön.


 

Prezentációs képzés,

prezi.com oktatás

Nem elég, ha felrajzolod a flipchartra?

Tematika

A képzés végén mindenki elkészíti a saját céges prezi-jét, egy tetszőleges sablont, és egy általa hozott témában – akár céges akár magán – megszerkeszti a prezijét.


SMART kurzus - okos a telefonom, okos TV-m,

de elég okos vagyok én is hozzá?

Buta kérdés?

Tematika

A képzés bevezet az okos eszközök világába. A három legnagyobb operációs rendszer (Androis, iOS, Windows) alapvető beállításaiban és használatában nyújt segítséget. Bemutatja, hogy mitől is lesz egy eszköz OKOS.


Windows és Word alapismeretek kurzus

nem csak kezdőknek

Lehet élni számítógép és Windows nélkül?

Tematika

A képzés azoknak szól, akik szeretnének otthonosabban mozogni a Windows operációs rendszeren, szeretnék a szövegszerkesztés alapjait megtanulni és magabiztosan használni a mindennapokban.


Microsoft Acces 

alapképzés

Mit kezdjek én ennyi adattal?

Tematika

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Access használatát, megismerkednek az adatbázis-kezelés fogalmával, az adatmodellekkel, és megtanulják az adatbázis-kezelő program használatát.


Prezentáció előkészítés. Microsoft Power Point

használata

Hogyan mutassam be?

Tematika

A résztvevők megismerkednek prezentáció készítés látványos megoldásaival, képesek lesznek diagramokkal, videókkal, áttűnési effektekkel működő bemutatókat készíteni. 


Office 365 képzés

Felhő, One Drive, OneNote egyszerre? Jó, de miről beszélünk?

Tematika

Az Office 365 segítségével mindig elérheti a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb, telepített verzióját, és az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti dokumentumait.