Csapatmunka/együttműködés

Kompetencia felmérés magánszemélyek és szervezetek részére

Kitölthető teszt ITT.


Cél

Az önismeret fejlesztése csapatmunka/együttműködés teszt alapján készített kompetencia térkép segítségével. A felmért személynél értékelni, hogy mennyire hatékony a másokkal való együttműködés és feladatvégzés tervezett és koordinált módja a közös cél(ok) elérése érdekében. Az együttműködő feladatvégzés az egymásra utaltság, az egyéni és közös felelősség, a támogató együttműködés elvére épül.


Célcsoport

Magánszemélyek, pályaválasztás előtt álló fiatal felnőttek, fejlődni akaró munkavállalók, akik szeretnék megismerni saját együttműködési kompetenciájukat, illetve munkáltatók, akik szeretnék fejleszteni munkavállalóik csapatmunkáját.


Megrendelő

Magánszemély vagy munkáltató.


Tartalma és folyamata

A kérdőív 10 kérdést/állítást tartalmaz. A résztvevőnek egyes állításokról kell eldöntenie, hogy az Mindig igaz (mindig így tette/tenné), illetve a skála másik végpontja Soha nem igaz (soha nem tette/tenné így) között a választása hol helyezkedik el.

A kompetencia-felmérés elkészítésének lépései:

  • tesztek írásos vagy online kitöltése,
  • a felmérés %-os eredményeit a résztvevő megkapja,
  • az érdeklődők részletes kompetencia térképet is kapnak.
  • igény esetén személyes konzultáció a kompetencia teszt kiértékelésével kapcsolatban.
  • egyéni jelentkezés alapján részt vehet kompetenciafejlesztési programjainkon.

A kérdőívek kitöltésének időigénye cca. 5-10 perc.


Eredménye

Az együttműködési kompetencia felméréseknek köszönhetően értékelhető, hogy az egyén másokkal együtt, egy csapat részeként végzi a munkáját, vagy egyedül, esetleg másokkal versengve.

Díja

A Csapatmunka/együttműködés kompetenciamérés díjtalan. Egyéni konzultáció lehetőségét 5.000 Ft Bruttó összegért biztosítjuk, cca 30 percben.